Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive cu parmezan
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g andive, 50 g unt, 100 ml smântână, 3 lingură parmezan ras, sare.

Mod de preparare: Andivele se curăță, se spală și se fierb în apă clocotită cu sare. După ce au fiert, se scurg și se aranjează într-o formă unsă cu unt, în straturi alternative de andive, smântână, parmezan ras, până se termină cu parmezan. Se dă la cuptor pentru 10-15 minute, apoi se servește.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.