Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive cu nuci, jambon și cașcaval

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g andive, o felie groasa de jambon cam 1 cm, 10 nuci, 100 g de cascaval sau svaiter, 2 linguri de otet, 3 linguri de ulei, 1 lingurita de mustar (frantzuzesc daca e posibil), sare, piper.

Mod de preparare: Se curata, se spala si se storc andivele. Se sparg nucile si se scot samburii. Se taie in cubulete jambonul si cascavalul.
Intr-o saladiera se amesteca sarea cu piperul si mustarul cu otetul si apoi se pune uleiul, ca si la maioneza.
Se adauga samburii de nuca in compozitia de mustar/otet/ulei si se inmoaie bine. Apoi se pun cuburile de jambon, cascaval si andivele taiate. Nu puneti salata decat inainte de a o servi musafirilor pentru ca riscati sa nu mai aiba culoarea alba (andivele se innegresc repede).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.