Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Acreală moldovenească cu lobodă
Rețetă tradițională din România
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 cartofi noi, 2 legături lobodă, 1 legătură ceapă verde, 1 legătură mărar, 1 legătură pătrunjel, 1 l zer mai acru sau lapte prins, sare.

Mod de preparare: Cureți cartofii, îi tai cubulețe și-i pui la fiert într-un litru de apă cu sare. În acest timp speli loboda, ceapa verde și mărarul, le tai mărunt și le adaugi în oală. Adaugi verdețurile la fiert doar atunci când cartofii sunt fierți pe jumătate. După ce au fiert toate, torni lapte prins sau zer, potrivești de sare și mai dai ciorba într-un clocot, două. Dai oala deoparte, presari pătrunjelul verde tocat. Această ciorbă moldovenească e foarte bună cu ceapă verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.