Tocinei (Kartoffelnpuffer) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Tocinei (Kartoffelnpuffer)

Tocinei (Kartoffelnpuffer)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 10 cartofi, 2 ouă, 3 linguri mari de făină, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata cartofii, se dau pe robot sau pe razatoarea cea mai mica (se obtine o pasta foarte fina). Se pun intr-un vas, se adauga faina si ouale, sarea si piperul si se amesteca. Intr-o tigaie, se incinge o lingura de ulei. Se ia cate o lingura din compozitie si se intinde in tigaie. Tocineii astfel obtinuti (cam 4 la o prajire) se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc calzi, cu smantana sau iaurt.
6.705 vizualizări
599 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tocinei la cuptor (Aperitive > Aperitive cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.