Sărăţele - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Sărăţele

Sărăţele

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 8

Ingrediente: 1,5 kg făină, 3 ouă, 400 g margarină, 2 1/2 linguri sare mare, 1 ceaşcă cu lapte, 1 cub de drojdie, chimen, caşcaval sau brînză după gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se omogenizează margarina cu cantitatea de sare mare şi cu 2 ouă, după care se adaugă făina şi drojdia dizolvată în lapte, obţinîndu-se o cocă cu consistenţă potrivită, care se va ţine la rece 15 minute. Din această cocă se vor întinde foi pe care le ungem cu ou şi, dupa dorinţă, se presară chimen, caşcaval ras sau brînză. La final, se decupează fie cu forma, fie cu rotiţa zimţată diverse forme sau fîşii, care se coc la foc potrivit pînă se rumenesc.
3.390 vizualizări
548 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.