Saganaki - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Saganaki

Saganaki

Ingrediente: 250 g branza feta, 2 rosii mari, 2 ardei grasi mari, 2 lingurite ardei iute tocat, 1 lingurita busuioc, 1 lingurita oregano, ulei de masline.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie rosiile pe circumferinta mare in felii de aproximativ 0,5 cm, ardeiul gras se taie fasii, iar branza feta de taie in bucatele groase de aproximativ 1 cm.
Pe fundul unui vas de lut de marime medie se toarna un strat fin de ulei de masline.
Apoi se pune un strat de rosii, unul de ardei gras, 1 lingurita de ardei iute tocat, un strat de branza feta, un strat fin de oregano.
Urmeaza inca un strat de rosii, unul de ardei gras, 1 lingurita de ardei iute tocat, un strat de branza feta si un strat fin de busuioc, iar deasupra se toarna un strat fin de ulei de masline (ca la salata). Se pune totul la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
14.811 vizualizări
997 tipăriri
24 trimiteri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.