Vitello tonnato - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Vitello tonnato

Vitello tonnato

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O bucata de carne de vitel frageda, o cutie de ton, putine capere, maioneza.

Mod de preparare: Se fierbe carnea, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri. Feliile se pun pe un platou si deasupra se intinde bine crema facuta cu celelalte ingrediente (maioneza, ton, capere). Pentru decorat se folosesc din nou caperele,.
4.763 vizualizări
590 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă Tonnato (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.