Latkes - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Latkes

Latkes

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1,5 kg cartofi mijlocii, 1-2 linguri ulei, 1 ou batut, sare, piper negru macinat proaspat, 2 linguri faina, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se spala bine cartofii, se curata, se dau pe razatoarea mare, se storc bine intre palme si apoi in hartie absorbanta si se pun intr-un castron.
Se adauga uleiul si oul batut, se amesteca bine, se sareaza si se pipereaza.
Se presara faina pe palme si se formeaza placintele plate, care se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti.
5.822 vizualizări
688 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.