Haroset - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Haroset

Haroset

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 2 mere rosii, potrivit de mari, 1/4 ceasca migdale sau miez de nuca tocate marunt, 1 lingurita scortisoara, 2-3 linguri vin rosu, 1-2 linguri miere.

Mod de preparare: Se taie merele in doua, se indeparteaza partea lemnoasa si semintele, se taie marunt, cu coaja cu tot, si se pun intr-un castron mai mic.
Se adauga nuca, scortisoara, vinul si mierea si se amesteca bine. Se tine o ora la frigider si abia apoi se serveste.
Haroset-ul trebuie consumat in aceeasi zi. Daca vinul este prea dulce, se pune miere mai putina.
6.354 vizualizări
1.026 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.