Gallo Pinto - reţetă tradiţională din Costa Rica - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Costa Rica » Gallo Pinto

Gallo Pinto

Reţetă tradiţională din Costa Rica
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Fasole fiarta, orez fiert, 2 cepe medii, 6 capatini de usturoi, o jumatate de ardei gras rosu, ketchup.

Mod de preparare: Se fierbe fasolea la bain-marie cu 3 capatini de usturoi si un pic de sare, ceapa taiata, usturoi si ardei dulce. Apoi fasolea se amesteca cu orezul. Se condimenteaza si se adauga ketchup-ul sau... cel mai indicat: un sos local - Salsa Inglaisa.
Se serveste de obicei cu oua prajite.
6.113 vizualizări
624 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.