Latkes - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Latkes

Latkes

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1,5 kg cartofi mijlocii, 1-2 linguri ulei, 1 ou batut, sare, piper negru macinat proaspat, 2 linguri faina, ulei pentru prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala bine cartofii, se curata, se dau pe razatoarea mare, se storc bine intre palme si apoi in hartie absorbanta si se pun intr-un castron.
Se adauga uleiul si oul batut, se amesteca bine, se sareaza si se pipereaza.
Se presara faina pe palme si se formeaza placintele plate, care se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti.
5.794 vizualizări
687 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.