Kabak Tatlisi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Salate de fructe » Kabak Tatlisi

Kabak Tatlisi

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un dovleac de 1,5 kg, 500 g zahar, 100 g nuci.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie dovleacul in sferturi si se curata de simburi. Se taie bucati si se pun intr-un vas. Se presara cu zahar si se acopera cu un capac. Se lasa 4-5 ore, pina lasa zeama. Se pune apoi vasul la cuptor, acoperit, timp de o ora. Dupa ce se raceste se scoate pe platou si se presara cu nuci maruntite.
7.744 vizualizări
917 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.