Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie
Ingrediente: 6 oua, 50 g unt, 50 g sunca, sare, piper, rosii, patrunjel verde, morcovi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Se fierb ouale pina cind devin tari, se curata si se taie putin partea de la baza pentru a le putea aseza pe platou. La celalalt capat, se taie albusul pina la galbenus. Se scot galbenusurile, se paseaza, se combina cu 50 gr. de unt, 50 gr. de sunca data prin masina si verdeata. Se omogenizeaza compozitia, se potriveste de sare si piper, apoi se umplu albusurile. Se taie capacelele de rosii, se golesc de suc si de seminte si se asaza pe oua ca pe niste palarioare. Se puncteaza apoi cu picaturi de unt, cu rondele de albus sau se decoreaza cu frunze de patrunjel verde. Se pune oul fiert si umplut, caruia i se pune la loc capacul de albus, se deseneaza imaginea unui iepuras, caruia i se fac ochi din boabe de piper, mustati si gura din masline, iar urechile se pregatesc din morcovi fierti.