Cantuccini multicolori - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Cantuccini multicolori

Cantuccini multicolori

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g făină, 1 linguriţă praf de copt, 160 g zahăr, 3 ouă, 1 vîrf de cuţit sare, 60 g fistic boabe (facultativ), 50 g migdale întregi, 50 g alune prăjite, 50 g fructe glasate, 1 gălbenuş, 2 linguri lapte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amestecă făina cu praful de copt, zahărul, ouăle şi sarea şi se frămîntă un aluat în care se încorporează, pe rînd, fisticul, migdalele, alunele prăjite şi fructele glasate.
Se împarte aluatul în trei, se fac suluri cu diametrul de circa 2,5 cm şi se aşează pe o tavă tapetată cu hîrtie, lăsînd între ele o distanţă de 3 cm. Se ung cu laptele amestecat cu gălbenuşul de ou şi se coc aproximativ 20 min. la 180 grade C.
Se scot cantuccini din cuptor, se lasă puţin să se răcească şi se taie oblic felii groase de 0,5 cm. Se aşează feliile pe tavă şi se mai dau 5-7 min. la cuptor.
2.106 vizualizări
458 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cantuccini cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.