Bomboane Rafaello - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc.
9.595 vizualizări
1.023 tipăriri
15 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Bomboane de cafea cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
3. Bomboane din biscuiţi cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
4. Bomboane din fondant cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
5. Bomboane colorate pentru ornat (Dulciuri > Prăjituri)
6. Bomboane cu grilaj (Dulciuri > Prăjituri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.