Cât timp ţinem fripturile la cuptor sau în tigaie? - articole pe teme culinare - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Cât timp ţinem fripturile la cuptor sau în tigaie?

În cuptor:
Carne de mînzat: 1 h 20 min.
Carne de viţel (capac): 1 h 10 min.
Găină: 1 1/2 - 2 h
Curcă: 3 - 3 1/2 h
Raţă: 1 h 30 min.
Gîscă: 3 1/2 - 4 h
Pui: 1 h
Miel: 1 1/2 - 2 h
Purcel: 2 1/2 - 3 h
Carne de porc (cotlete sau pulpă): 2 h
Vînat: 2 - 2 1/2 h

În tigaie:
Şniţel de viţel: 8 - 10 min.
Şniţel de porc: 10 - 15 min.
Şniţel de vacă: 15 - 20 min.
Miel: 10 - 15 min.
Muşchi de vacă: 10 -15 min.
Muschi de viţel: 8 - 10 min.
Peşte: 10- 20 min.

Sursa Blow.ro
Data: 03.08.2006
Vizualizări: 2915



   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.