http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Ciorbe"

Zamă aită
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Spatele, gâtul şi picioarele unui pui, 1 morcov, 1 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ceapă, 5-6 căţei de usturoi, oţet, 150 g smântână, 2 ouă, sare, piper.

Mod de preparare: Pui la fiert măruntaiele de pui, le spumuieşti, adaugi morcovul, ţelina, pătrunjelul, ceapa curăţate şi laşi în continuare să fiarbă. După ce au fiert, scoţi legumele, adaugi usturoiul tocat mărunt, tragi oala de pe foc şi dregi ciorba în felul următor: baţi bine cele 2 ouă cu smântâna, puţin oţet, piper şi sare după gust. Adaugi amestecul în ciorbă, mai dai în câteva clocote şi e gata.