http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Supe cu carne"

Supă de varză cu cârnaţi trandafir

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g varza, 1 ceapa, 4 carnati trandafir, 1 lingura unt topit, 1,5 l concentrat de legume (apa + Vegeta sau Knorr), sare, piper, 150 g smantana, 2 linguri de mustar potrivit de dulce, 2 linguri de mustar iute, 2 fire de patrunjel verde.

Mod de preparare: Se curata varza, se taie in sferturi si pe urma fasii. Se toaca ceapa si impreuna cu varza se pune la calit intr-o oala mai mare in untul incins, amestecand din timp in timp. Se adauga apa fiarta cu Vegeta sau Knorr si carnatii, si se lasa sa fiarba 10 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si piper. Se amesteca smantana cu cele doua feluri de mustar si, inainte de a servi supa, se pune cate o lingura buna in fiecare farfurie. La urma se presara patrunjelul tocat.