http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Supe cu carne"

Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un pui de circa 500 g, un morcov mare sau 2 morcovi potriviti ca marime, 1/2 telina, o ceapa, 1/4 l bulion, 3 sau 4 catei de usturoi, un ou.

Mod de preparare: Puiul taiat bucati de pune la fiert in cinci litri de apa. Cind incepe sa clocoteasca, se alege spuma si se adauga morcovul si telina taiate bucatele iar ceapa intreaga. Dupa ce au fiert legumele si puiul se scoate ceapa afara si se adauga bulionul si sare dupa gust. Se mai da un clocot si se ia supa de pe foc. Se pune imediat in supa usturoiul pisat si oul care in prealabil s-a batut bine, amestecind continuu.