http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Supe cu carne"

Supă de pui cu gulii şi lămâie
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 gulii potrivite, 250 g morcovi, 4 piepturi de pui (600 g), 100 g macaroane scurte (melcisori), 1 l zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa), 150 g mazare, 4 felii de lamaie, 1 legatura patrunjel verde, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt. Fileurile de pui spalate si zvantate se taie felii subtiri.
Guliile, morcovii, melcisorii si mazarea se fierb incet - 5 minute - in zeama de carne, dupa care se adauga carnea de pui si feliile de lamaie si se lasa sa fiarba si ele inca 10 minute.
Se spala patrunjelul, se taie fasii si se introduce in supa, care se gusta de sare si piper si se serveste fierbinte.