Supă bază minestrone 
    
    Reţetă de post (vegetariană) 
    
    
     
    
    
    Timp de preparare: 1 h 30 min.
    
  
    
    Complexitate: redusă
    
  
    
    Ingrediente: 700 g zarzavaturi proaspete, incluzând cartofi, morcovi, varză, fasole, roşii (proporţiile şi lista depind numai de preferinţe), 100 g mazăre îngheţată.
    
  Mod de preparare: Curăţaţi şi pregătiţi ingredientele, tăiaţi-le în cubuleţe şi puneţi-le într-o cratiţă cu 3 l de apă uşor sărată. Adăugaţi 100 g de mazăre îngheţată şi fierbeţi în vasul parţial acoperit, până ce zarzavaturile se pot înţepa uşor cu furculiţa, în jur de o oră. 
 
La aceasta bază, veţi adăuga diverse ingrediente, cum ar fi paste, brânză sau carne, în funcţie de reţetă.
     
     |