http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu organe"

Sote de ficăţei de pui cu ciuperci

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficatei de pui,1 ceapa,1 cutie ciuperci, 3 catei usturoi, 2 linguri pasta tomate, 2 lingurite cury, sare dupa gust, ceva piper, o ceasca supa pui sau concentrat, patrunjel verde, marar.

Mod de preparare: Se pune ceapa la calit in ulei. Dupa ce se rumeneste ceapa, se pun ciupercile 5 min., se adauga ficateii, se inabusa citeva minute, se pune apoi supa de pui si se inabuse 15 min., se adauga pasta de tomate cu usturoiul pisat marunt si condimentele si se mai lasa 15 min. sa fiarba inabusit pina scade sosul.
Se servesc cu patrunjel si marar verde deasupra, iar ca garnitura cartofi prajiti sau natur.