http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Sosuri pentru mâncăruri cu peşte"

Sos Remoulade (rece)
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 1 kg: 700 g maioneză, 300 g castraveţi acri, 2 ouă fierte tari, 100 g patrunjel, 75 g tarhon, 2 g piper, 100 g muştar, 20 ml oţet, 10 g sare.

Mod de preparare: Ouăle se toacă mărunt, castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, apoi se taie mărunt şi se scurg de zeamă. Se amestecă maioneza cu muştarul, oţetul, castraveţii, ouăle, patrunjelul, tarhonul, piperul măcinat şi sarea.
Se recomandă la preparate din ouă fierte, limbă fiartă, creier fiert şi legume fierte.