http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Fripturi"

Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 felii subtiri de carne de porc (a 120 g), sare, piper, 2 fileuri de peste afumat si dezosat (a 30 g), cateva felii de cascaval moale nesarat (circa 120 g), o crenguta rozmarin, 2 lingurite unt topit, 1/8 l zeama de carne de vita (Knorr + apa), 2 linguri otet aromat, o lingurita miere, 1/2 lingurita ulei.

Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Peste jumatate din fiecare bucata se asaza un fileu de peste, cateva felii de cascaval si cate un sfert din acele de rozmarin. Se pliaza carnea in doua, se fixeaza cu scobitori si se prajeste in untul bine incins, circa 7 minute pe fiecare parte. Peste grasimea din tigaie se toarna zeama de carne si otetul, se lasa sa dea cateva clocote, se adauga sare, piper, miere si acele de pin (ramase), rumenite in uleiul incins. Sosul astfel preparat se serveste cu snitelele fierbinti.