http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Sandviciuri"

Sandvici cu şuncă (II)

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 linguri sos pentru salata (maioneza + iaurt + verdeata tocata), eventual 2 linguri vin dulce gros (Porto), sare, 4 bucati paine feliata (toast), 50 g salata verde taiata fasii, 2 nectarine zemoase sau 1 mar ionatan mare, 4 felii subtiri de sunca, piper alb macinat mare.

Mod de preparare: Se amesteca sosul pentru salata cu vinul dulce, se gusta de sare si se ung cu el feliile de paine. Deasupra se pun fasiile de salata verde, nectarinele - fara samburi - taiate felii sau marul curatat de seminte si taiat in spalturi subtiri. Pe doua din feliile de paine se pune un strat gros de sunca si nectarina sau mar si se presara piper. Se acopera cu celelalte doua felii de paine, se apasa bine si se taie sandviciul in doua, pe diagonala.