http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu carne de pasăre"

Salată roşie
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg varza rosie, 100-150 g carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de boabe de porumb, masline, 2 rosii, un ardei rosu si unul verde(in loc de ardei rosu se poate pune gogosar), o ceapa, verdeata, maioneza, sare, piper.

Mod de preparare: Varza rosie se taie fideluta fina, apoi se framinta putin cu sare. Se adauga la varza carnea de pui taiata cubulete mici, apoi se taie marunt ceapa si se amesteca totul adaugind sare si piper. Ardeii se spala, se curata si se taie cubulete. Rosiile, maslinele si verdeata se taie marunt si se adauga la salata. Se amesteca inca o data, cu grija, adugindu-se porumbul din conserva (sau mazare). Inainte de a se servi, se adauga maioneza.