http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu carne de pasăre"

Salată gurmandă cu piept de pui
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 piepti mari dezosati de pui, 1 salata verde, 1 conserva mica creveti, 1 lingura unt, 2 linguri suc de lamaie, sos de mustar cu tarhon.

Mod de preparare: Se spala salata, se zvanta si se taie fasii. Se amesteca uniform cu sosul de mustar cu tarhon.
Se taie pieptul de pui in fasii subtiri si se rumeneste in untul bine incins. Se scoate carnea pe o farfurie. In acelasi unt se pun sa se prajeasca usor si crevetii scosi din conserva, trecuti repede printr-un jet de apa si bine scursi. Se scot si ei pe farfuria cu piept de pui.
In grasimea ramasa se pune sucul de lamaie, se lasa sa se incinga putin, apoi se toarna peste carnea de pui si creveti, care se pun peste salata cu sos.