http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu carne de pasăre"

Salată din carne de pasăre şi maioneză
Reţetă semi-vegetariană

Ingrediente: 3 linguri cu virf carne de pasare fiarta, 5-6 buc. cartofi mari, 2 buc. mere, 2 buc. telina mijlocie, 2 oua, 3 linguri cu virf de maioneza, 1 pahar mic de coniac, sare, piper, o salata verde.

Mod de preparare: Se spala cartofii si se fierb cartofii. Cind s-au racit, se curata, se taie in cuburi mici. La fel se taie carnea. Se dau pe razatoare telinele curatate, spalate, merele fara coaja si fara simburi. Se pune totul intr-un castron mare si se combina cu maioneza si coniacul, se potriveste de sare si piper. Pe platou se asaza frunze frumoase de salata, bine spalate, peste care se pune compozitia omogenizata. Se decoreaza cu rondele de ou fiert, maioneza si citeva cuburi de carne. Se lasa la frigider pina la masa.