http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu peşte"

Salată de ton cu fasole şi păpădie
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 ceapa rosie, 2 conserve de ton (de cate 185 g fiecare), 1 conserva de 400 g fasole alba, mustar de Dijon, otet de vin alb, 100 ml ulei de masline, sare si piper negru, 75 g frunze de papadie.

Mod de preparare: Taiati julien ceapa rosie. Puneti-o intr-un bol incapator impreuna cu tonul scurs de lichid si 1 conserva de fasole alba (scursa de apa). Pentru a prepara sosul, amestecati 1 lingurita mustar de Dijon, 1 lingura otet de vin alb si 100 ml ulei de masline, presat la rece. Presarati sare si piper negru, proaspat macinat.
Puneti intr-un bol 75 g frunze de papadie si amestecul cu ton, turnati sosul si amestecati.