http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu peşte"

Salată de cartofi cu anşoa
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carofi fierti, 1 borcan peste marinat (ansoa, 300 g), 1 ceapa de circa 150 g, 1 legatura marar, 1 tub maioneza slaba de 300 g, 3 dl smintina de frisca, 1/2 lingurita piper, 2-3 virfuri de cutit piper, 6 oua fierte tari.

Mod de preparare: Cartofii reci se taie in cubulete. Fileurile de peste se taie in cubulete, zeama din borcan se pastreaza. Ceapa si mararul se toaca marunt.Totul se amesteca intr-un castron. Se adauga maioneza.
Se bate frisca. Se amesteca cu cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper si circa 2 linguri de zeama din borcanul cu peste. Se taie bucatele 5 oua, se amesteca cu cartofii.
Se orneaza cu cel de-al 6-lea ou taiat felii.