http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu carne"

Rulouri cu pui şi ciuperci

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de pasare, ciuperci, sunca presata, cascaval, vin rosu, 50 ml coniac, putin unt pentru calit ciuperci, sare, piper, patrunjel verde.

Mod de preparare: Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea se desprinde usor de pe os. Se ruleaza suvitele de carne si ciupercile calite si condimentate in feliile de sunca. Se asaza rulourile intr-o tava Jena. Deasupra, se asaza triunghiuri mici de cascaval si se toarna sosul de vin in care a fiert carnea( nu tot, ci atat cat sa acopere rulourile). Se lasa la cuptor cateva minute. Cand sunt gata, se decoreaza cu patrunjel verde.
Se pot servi calde sau reci, asezate pe un platou cu salata verde.