http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu carne"

Pui cu fasole verde păstăi
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ciocanele de pui, aripile, spate si maruntaie de pui, 2 morcovi, o conserva fasole verde pastai, 1/2 pahar vin, 1 ceapa, un catel de usturoi, sare, piper, suc de rosii, marar uscat sau verde.

Mod de preparare: Se pun bucatile de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se pun morcovii taiati rondele si se lasa sa fiarba, apoi se adauga fasolea si putina apa. Se face separat un sos din sucul de rosii si vin sau pasta de rosii si se toarna peste puiul cu pastai. Se lasa sa scada, se condimenteaza cu sare si piper, verdeata tocata.
Se serveste fierbinte.