http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu carne"

Piept de pui în pijama

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de pui mare sau 2 mai mici, 1 carnat Plai, 1 ou, faina.

Mod de preparare: Se bate pieptul intreg de pui ca la snitele pentru a obtine o bucata care sa infasoare carnatul Plai (daca sunt doi piepti mai mici se adauga unul in continuarea celuilalt). Infasuram carnatul in piept si-l legam cu o sforicica de jur-imprejur de la un capat la altul. Fierbem carnatul infasurat in piept de pui in apa clocotita, pana cand intepat nu mai apare culoarea rosie a carnii nefierte. Separat facem din ou si faina un aluat ca pentru clatite cu consistenta mai solida. Dupa ce s-a racit trecem carnatul infasurat prin compozitia de mai sus si-l prajim pe toate partile in ulei incins.
Se serveste rece taiat in feliute subtiri.