http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Fripturi"

Piept de pui în manta de şuncă

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Coaja rasa de la o lamaie, 6 linguri ulei, 4 fileuri piept de pui, 100 g mazare, 400 g morcovi, citeva frunze de salvie, 4 felii mari de sunca de Praga.

Mod de preparare: Coaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Mazarea se spala, morcovii se taie betisoare, si se calesc in ulei 15-20 min pina se moaie dar sa ramana morcovii intregi. Se scoate carnea din marinata si se infasoara in felii de sunca. Se incing intr-o tigaie citeva linguri de ulei si citeva linguri de marinata si se prajeste carnea.
Se taie ruladele felii si se servesc cu legume si garnitura de taiti lati.