http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu carne de pasăre"

Piept de pui cu nuci pecan
Reţetă tradiţională din Israel
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 piepturi de pui prajite sau facute pe grill, 2 castraveti mici, 1 ceapa rosie, 1 pahar nuci pecan.

Mod de preparare: Carnea prajita se taie in fisii subtiri si se pune intr-un bol. Castravetii se spala se taie la capete si apoi se taie ca si chibriturile (julien). Se adauga la carne. Nucile se rup in bucati destul de mari si se adauga la carne si castraveti. Ingredientele sosului se amesteca se toarna peste carne. Se amesteca bine totul si se da la frigider. Se serveste rece. Se poate servi pe o frunza de salata verde si peste se poate presara patrunjel verde sau frunze de coriandru proaspat.