http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare"

Peşte à la bonne femme
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 peşte, 100 g ciuperci, 1 ou, 3 gălbenuşuri, 100 g miez de pîine, 3 linguriţe lapte, sare, piper, 3 roşii, 1 ceapa, pătrunjel verde, 5 linguri de ulei.

Mod de preparare: Se toacă ciupercile, pătrunjelul şi ceapa. Se rumeneşte totul repede în 2 linguri de ulei. Se adaugă miezul de pîine muiat în lapte şi scurs, oul bătut întreg, sare şi piper. Se umple cu acest amestec interiorul unui peşte curăţat de solzi şi intestine. Se unge cu restul de untdelemn. Se dă la cuptor, acoperind peştele cu felii de roşii şi, dacă doriţi, aromaţi cu cimbru, maghiran, dafin.
Se serveşte ca prim fel cu cartofi natur.