http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu brânză"

Pâine cu brânză coaptă şi roşii
Reţetă lacto-vegetariană

Ingrediente: 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata), 5 linguri ketchup, 500 g rosii, 400 g branza telemea, sare, piper, 1 legatura de patrunjel, 2 catei de usturoi, 4 linguri untdelemn

Mod de preparare: Se taie painea felii egale si se ung cu ketchup. Se spala rosiile, se taie felii. Se taie felii si telemeaua. Se pune pe feliile de paine, branza la baza, deasupra rosiile. Se sareaza (daca branza nu e prea sarata), se pipereaza. Se spala patrunjelul si se toaca marunt. La fel usturoiul. Se amesteca bine cu untdelemnul si se intinde pasta obtinuta peste fiecare felie de rosie. Se pun sandviciurile pe o tava si se baga la cuptor 5 minute, sub arzatorul pentru gratar.