http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu ouă"

Omletă pizza (I)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ouă, 3 linguri făină, salam, şuncă, brînză, diverse legume (ardei gras sau capia, roşii, ceapă), verdeaţă, sare (după gust), ulei.

Mod de preparare: Se bat ouăle, apoi se adaugă făina şi se amestecă pînă se obţine o pastă ca smîntîna. Se adaugă sarea, brînza, şunca şi legumele tăiate cubuleţe şi verdeaţa tăiată mărunt. În lipsa roşiilor, se poate folosi sucul de roşii. Se pune uleiul la încins, apoi se toarnă compoziţia în tigaie. După ce s-a rumenit pe o parte, se întoarce pe cealaltă.
Se serveşte rece, tăiată felii şi însoţită de murături, castraveţi acri, etc., după preferinţă.