http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu ouă"

Omletă cu legume (I)
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 5 porţii: 10 ouă, 200 g morcovi, 100 g mazăre fiartă (conservă), 200 g cartofi, 50 g verdeaţă, 150 ml ulei, 10 g sare.

Mod de preparare: Morcovii si cartofii se curata, se spala si se pun la fiert. Cind sint fierti se taie cuburi mici si se amesteca cu verdeata curatata, spalata si taiata marunt, cu sarea si mazarea scursa. Dupa ce au fost batute spuma ouale, se adauga legumele si se amesteca compozitia usor, rasturnind-o in vasul cu ulei infierbintat, care se introduce la cuptor. Cind s-a rumenit, se scoate tava si se portioneaza omleta cu o paleta, servind-o pe farfurie sau pe platou.