Merlucius cu sos alb şi porumb 
    
    Reţetă semi-vegetariană 
    
    
     
    
    
    Timp de preparare: 20 min.
    
  
    
    Complexitate: redusă
    
  
    
    Ingrediente: 4 fileuri de merlucius a 250 g, foi de dafin, boabe de porumb, boabe de piper, lamiie, sare. 
Sosul: 200 ml smantana, 200 ml iaurt gras, marar, zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper.
    
  Mod de preparare: Se fierbe apa cu foi de dafin, boabe de piper, lamaie si sare, apoi se adauga fileurile de merlucius si se lasa cam 10 minute. 
Separat, se face un sos din 200 ml smantana, 200 ml iaurt gras, marar, zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper. 
Se serveste pestele acoperit cu sos si cu boabe de porumb de jur imprejur.
     
     |