http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare"

Macrou la cuptor cu legume
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de macrou, 1 ceapă mare, 3 cartofi, 2 roşii mari, 3-4 căţei de usturoi, ulei de floarea soarelui, delikat, piper, 2 lămâi.

Mod de preparare: Fileurile de macrou se spală şi se scurg de apa. Se curăţă şi se spală legumele, după care se taie toate rondele.

Tava de la cuptor se unge cu ulei şi se aşează un rând de cartofi, ceapă, usturoi, roşii şi apoi peştele şi restul legumelor.

Se mai pune puţin ulei şi zeama de la o lămâie. Se pune delikatul şi se dă la cuptorul bine încins timp de 30 min. la foc mic.

Se serveşte cu lămâie tăiată felii şi garnitură de orez.