http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Fripturi"

Friptură din piept de pui marinat
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Piept de pui, 2 linguri vin, 1 lingurita sos de soia, usturoi pisat, 1 lingura ulei de masline, piper, cimbru, oregano, enibahar.

Mod de preparare: Se bate pieptul de pui si se tine la macerat (bait) 1-3 ore intr-o marinata preparata astfel: 2 linguri vin, 1 lingurita sos de soia, usturoi pisat, 1 lingura ulei de masline, piper, cimbru, oregano, enibahar sau alte mirodenii care iti plac.
Se prepara la gratar sau pe tigaia de teflon timp de citeva minute.
Se serveste cu garnituri pe baza de legume, ciuperci, salata.
Se pot prepara in acelasi fel si pulpe de pui, muschi de vaca sau fileuri de peste.