http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Fripturi"

Friptură de curcan pe pat de legume
Reţetă semi-vegetariană

Ingrediente: 10 felii piine prajita, 4 fileuri de curcan, sare, piper, unt, 400 g morcovi, 7 cepe verzi, o legatura patrunjel, 150 g cascaval, 2 oua, 2 linguri susan, 4 linguri smintina.

Mod de preparare: Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie felii si restul se rad. Se spala verdeata si se toaca. Ceapa se toaca fin. Ceapa si morcovii se pun la calit in putin ulei incins. Dupa ce s-au inmuiat, se amesteca cu verdeata, cascavalul, ouale, 4 linguri susan si piinea faramitata. Se unge o forma de sufleu. Pe fund se asaza felii de piine, se ung cu smintina, se garnisesc cu legume si se pune carnea. Se introduce 15 minute la cuptor.