http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu carne"

Frigărui de pui cu legume

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g file de piept de pui, 2 catei usturoi, 8 linguri ulei, 3 linguri suc de lamaie, praf de curry, 2 morcovi mari, un ardei gras rosu si unul verde, 12 felii subtiri de slaninuta, sare si piper.

Mod de preparare: Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la marinat in acest amestec o ora. Vasul se tine acoperit. Morcovii se taie in felii transversale si se oparesc 30 min. Ardeii grasi se taie cuburi mari, ceapa se curata si se taie in 8. Carnea se scoate din marinata, se sterge si fiecare bucata se infasoara in 1/2 felie de slaninuta. Se infig pe frigariu din metal felii de carne alternind cu legume. Se condimenteaza bine. Se prajesc si se stropesc cu marinata.
Se servesc cu lamaie.