http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu carne"

Flygande Jakob (Jakob zburătorul)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui gata prajit cumparat din comert, 1 lingura de unt, 150 g bacon, 200 g ciuperci proaspete, 300 ml frica nebatuta, 50 ml ketchup, 2 linguri de faina, 1 dl de alune sarate.

Mod de preparare: Se scot oasele de pe pui. Se taie puiul in bucati mici si se aseaza pe o tava unsa bine. Se taie baconul in bucati mici si se prajesc intr-o tigaie, apoi se aseaza pe o farfurie, se prajesc ciupercile si se pun si ele pe o farfurie. Se bate frisca cu ketchup si faina si se pune pe pui. Adaugati si baconul cu ciupercile. Se da la cuptor la 225 grade timp de 15-20 minute. Dupa 10 minute se adauga alunele.
Se serveste cu orez sau cartofi fierti si salata verde.