http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu legume"

Fasole verde cu roşii şi mentă
Reţetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 20 teci fasole lata, 1 lingurita untdelemn, 1 catel de usturoi curatat si zdrobit, 1/2 lingurita coriandru, 1/2 lingurita chimen, 2 rosii coapte si taiate in cubulete, menta proaspata taiata marunt.

Mod de preparare: Curatati de capete si de ate 20 de teci de fasole lata, apoi taiati-le in doua. Incingeti 1 lingurita de untdelemn in tigaie. Puneti sa se caleasca un catel de usturoi curatat si zdrobit, cate 1/2 lingurita de coriandru si chimen si 2 rosii coapte si taiate in cubulete. Lasati legumele sa fiarba 2-3 minute, amestecand. Adaugati pastaile de fasole si lasati-le si pe ele sa fiarba 3-4 minute, pana se inmoaie.
Dupa gust, adaugati la urma menta proaspata, taiata marunt.