http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu carne"

Crochete de cartofi umplute cu carne

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 1 lingura faina, 2-3 oua, 200 g carne, 2-3 cepe, sare, piper, verdeata.

Mod de preparare: Se pregateste umplutura astfel: carnea inabusita cu ceapa se trece prin masina de carne si se amesteca cu 1-2 oua, sare, piper, verdeata. Se fierb cartofii intregi, se curata de coaja, se trec prin masina, se amesteca cu o lingura faina si 1-2 oua. Se rastoarna aceasta coca pe o planseta, peste un strat de faina. Se ruleaza si se taie bucati egale. Fiecare bucata se intinde in forma patrata. In mijlocul patratului pe diagonala se asaza umplutura. Se ruleaza acoperind bine carnea, pe toata suprafata. Se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.