http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu carne"

Cotlet de porc cu varză

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1.1 kg cotlet de porc, 150 g untura, 3,5 kg varza alba murata, 300 g ceapa, 400 g rosii proaspete, 500 g smintina, 2 foi dafin, piper, cimbru, sare.

Mod de preparare: Bucatile de de cotlet se inabusa in 150 g de ulei, sau untura, cu apa si se scot separat.I n grasimea ramasa se pune ceapa si varza calita si se continuie inabusirea pina ce varza a fiert. Treptat se pun foi dafin, piper, rosii, cimbru, si sare dupa gust. Dupa o ora jumatate se scurge varza si se pune la cuptor cu rondele de rosii deasupra si se tine 30 min. Dupa ce s-a pregatit se vor aseza cotletele deasupra verzei calite.