http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu carne"

Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10 cornuri, 200 g şuncă, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smîntînă, un vîrf de linguriţă sare, un vîrf de cuţit piper.

Mod de preparare: Şunca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin maşina de tocat de 2 ori, apoi se amestecă cu smîntîna, untul moale, sarea şi piperul. Cornurile se taie în jumătăţi pe lungime; 10 jumătăţi se ung cu această compoziţie şi, apoi, se acoperă cu celelalte jumătăţi, aşezîndu-se într-o tavă, care se introduce în cuptorul fierbinte cu 15 minute înainte de servire; după 10 minute, se întorc pe partea cealaltă. Se servesc fierbinţi ca gustare sau cu ceai.