http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu peşte"

Cornuri cu anşoa
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pachet de foetaj, 2 borcanele cu ansoa in ulei, 150 g ciuperci, 50 g boabe de porumb din conserva, o ceapa, 1 pachet de parmezan, 200 g stiuleti de porumb murati, ulei de masline, sare, piper, busuioc.

Mod de preparare: Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se adauga ceapa si ciupercile curatate si taiate marunt, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Se lasa sa se calesca, se pun intr-un castron si se lasa sa se raceasca.
Ansoa se scoate din ulei si se pune pe o farfurie. Foitajul dezghetat se taie in triunghiuri egale ca marime.
Pe marginea mai mare se asaza ansoa, boabe de porumb si legume calite. Li se da forma de cornuri si se asaza in tava stropita din belsug cu apa rece.
Se introduce tava in cuptor si se coc. Cand sunt gata, se scot din tava, se asaza pe un platou, se presara deasupra parmezan si busuioc tocat si se servesc cu porumbul murat.
Busuiocul se poate folosi si in umplutura.